Obiecte decorative

Tricouri HARVEST METANOIA

No products found which match your selection.

Carţi

Predici în format audio

Sunt predici individuale sau pot fi predici din diverse serii. Preţul unui CD audio este de 5 Lei si sunt disponibile doar la comandă.

Formular Comandă

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

[embeddoc url=”http://perspective-eterne.ro/docc/CATALOG%20RESURSE%20PERSPECTIVE%20ETERNE%202015.06.01.pdf” download=”all”]



Predici în format Mp3

Cuprind o serie de mesaje pe o anumită temă grupate pe unul sau doua cd-uri mp3.

Predici în format DvD

Predicile în format DvD sunt fie o serie de mesaje grupate sau mesaje individuale.

Parteneri

 

 

 

S-a încheiat anul bisericesc 2013-2014

Activitățile bisericii noastre sunt plănuite potrivit strategiei și viziunii anului bisericesc care începe în septembrie, odată cu școala și se termină în iunie tot odată cu școala. Astfel, lucrarea de tineret își schimbă programul pentru vară și se concentrează pe tabere, misiuni, întâlniri relaționale, iar grupurile mici intră într-o perioadă opțională în care membrii grupului hotărăsc când să se întâlnească și ce să discute, tematica de predicare este la alegere. S-a încheiat și seria de mesaje din cartea Galateni, “Cum trăim?”, care este disponibila pe CD mp3 la standul de carte.
Mulțumim Domnului pentru un an plin de binecuvântări!

Tabăra de tineret – 4-9 august – Padiș

Dragi tineri, vă așteptăm cu noi în tabăra de tineret TR3i din vara aceasta. Locația? RiverSound Padiș. Tabăra se desfășoară în perioada 4-9 August și este destinată tinerilor peste clasa a 8-a. Prețul? 380 Lei. Unde se face înscrierea? La secretariat cu un avans. Locurile sunt limitate – doar 60.

Tabăra de copii “Prietenia” Şiștarovăţ

A venit vacanța de vară! Şi cum nu există vacanță de vară fără tabere, anul acesta copiii între 6 (dacă au terminat clasa I) şi 14 ani vor participa la Tabăra Prietenia, unde, într-un cadru Western, se organizează tot felul de activităţi recreative, sportive şi artistice, dar cel mai important se studiază Cuvântul lui Dumnezeu. Tema anului este Mica 6.8. Tabăra se desfăşoară în perioada 21-25 iulie.