Perspective Eterne pe Ownzones!

logo-LOGOStv- ownzonesDe Crăciun se lansează una dintre cele mai mari şi complexe platforme video de pe internet: Ownzones. Biserica noastră, a fost invitată să participe sub numele Perspective Eterne în secţiunea Faith&Spirituality (Credinţă şi Spiritualitate), unde oamenii din întreaga lume pot accesa predicile şi programele noastre prin intermediul acestei platforme. Intră şi tu şi spune şi altora despre această binecuvântare, mulţumind Domnului pentru oportunitatea de a răspândi Cuvântul în întreaga lume.


Ownzones anunță cu bucurie lansarea televiziunii creștine Logos-TV începând cu data de 25 Decembrie 2015. Credem că aceasta va fi o mare binecuvântare pentru mulți români și nu numai.

Va încurajăm pe toți la un parteneriat cu noi.

-Echipa Ownzones

LOGOS – TV, o televiziune care își propune să ajungă cu Evanghelia mântuitoare la orice român de pe mapamond.
În acest scop, vă propunem un parteneriat, prin care să ducem la îndeplinire împreună, mandatul Marii Trimiteri: “Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului, şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit.” (Matei 28:19-20)

Este greu să-ți croiești o cărare dreaptă prin păienjănișul miilor de religii împânzite pe toate meridianele globului, de la cele mai vechi până la cele contemporane, printre sutele, ba chiar miile de nuanțe din cadrul creștinismului, de la cele mai legaliste până la cele mai liberale; este chiar imposibil să o iei în direcția bună, fără acea busolă absolut necesară naufragiatului înconjurat de ape, nerăbdător să ajungă la limanul mult dorit.

Logos TV se vrea acea busolă care vă oferă orientarea corectă în plan spiritual, și știm că nu vom da greș, deoarece nu sunteți chemați la o religie nouă, ci la o nouă relație cu Creatorul Universului. Și acest lucru este posibil datorită faptului că Dumnezeu Creatorul a făcut primul pas în direcția noastră, trimițându-l în lumea noastră pe Fiul Său preaiubit. Nu cred că este întâmplătoare lansarea Logos TV chiar în ziua în care sărbătorim Întruparea Logosului – pogorârea Fiului lui Dumnezeu printre noi, muritorii, ca să ne răscumpere pentru eternitate.

Mântuirea sufletului este o problemă de o importanță capitală, deoarece ea nu vizează doar viața noastră pământească, ci și veșnicia noastră. Dacă în viața aceasta efemeră ne putem permite “luxul” de a rata anumite obiective, poate pe plan social, profesional sau chiar personal, când vine vorba de sufletul nostru, lucrurile stau cu totul diferit. Viața e scurtă, ireversibilă și irepetabilă, iar modul în care o înțelegem și o trăim, în raport cu Dumezeu Creatorul, va determina destinul nostru veșnic. “… oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata…” (Evrei 9:27)

Considerăm că răspunsurile la toate incertitudinile, frământările și căutările noastre se află în Biblia – Cuvântul lui Dumnezeu, Logosul Etern. Dorim ca prin colaborarea cu oameni bine pregătiți în domeniul teologic, bine echipați spiritual, să pornim aventura unei explorări oneste a Sfintelor Scripturi, pătrunzând tainele ascunse ale acestui Logos dădător de viață.

Parteneriatul pe care vi-l propunem se referă concret la un abonament lunar în valoare de $4.99, prin care nu veți beneficia doar dumneavoastră de mesaje sănătoase, mărturii, devoțiuni, sau muzică de calitate, ci veți primi și un abonament gratuit pentru un prieten – de preferință, necredincios – pentru o perioadă de 3 luni. Dacă aveți prieteni, rude, cunoștințe, vecini, care nu sunt interesați să frecventeze o biserică, faceți-le binele și aduceți biserica în casa lor, oferindu-le acest abonament gratuit. În felul acesta vom fi împreună lucrători în ogorul Evangheliei, acolo unde: “Mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii” (Luca 10:2)

Vă rugăm să faceți de cunoscut acest mesaj tuturor apropiaților și colaboratorilor dumneavoastră, pentru beneficiul spiritual al unui număr cât mai mare de semeni ai noștri și pentru extinderea grabnică a Împărăției lui Dumnezeu.

Vă mulțumim tuturor celor care ați acceptat propunerea noastră devenind prin acest parteneriat beneficiari și ambasadori ai Veștii Bune a Evangheliei, și vă așteptăm pe Logos TV, începând cu ziua de 25 Decembrie – Ziua în care “Logosul (Cuvântul) s-a făcut trup și a locuit printre noi, plin de har și de adevăr.” (Ioan 1:14)

Echipa Logos TV